skoljobb.se

Lärare NO/TK 4-6 till Östermalmsskolan

Ansök nu

Lärare NO/TK 4-6 till Östermalmsskolan

 

Beskrivning

Östermalmsskolan är en kommunal F-6 med drygt 540 elever som ligger vackert belägen vid Gustaf Adolfsparken, nära Karlaplan. Skolan har också nära till kulturinrättningar och muséer som ofta nyttjas för inspiration till pedagogiska arbeten och upplevelser. Nu söker vi en lärare till i huvudsak mellanstadiet med No och Teknik ämnesbehörighet som vill bidra till att utveckla vår pedagogiska verksamhet.

För mer information se skolans hemsida: http://www.ostermalmsskolan.se/nya/index.php

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och skicklig lärare i med behörighet i No och teknik. Har du även behörighet i matematik så är det meriterande.
Som lärare ställer du lagom utmanande krav på elever, är tydlig i din undervisning samt är väl förtrogen med Lgr 11 och digitala undervisningsmetoder. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, tar ansvar, tycker om att utveckla det pedagogiska arbetet och skapar goda relationer. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera ditt arbete samt medverka till en positiv arbetsmiljö.
Undervisningen omfattar i första hand No/TK.
Du som pedagog ingår i ett årskurslag och tillsammans samverkar ni för att skapa en god inlärningsmiljö i skolan. All personal på skolan ingår också i olika utvecklingsgrupper som driver skolans utveckling framåt.

Varje elev ska erbjudas möjligheter att visa och uttrycka sina kunskaper men också utmanas till fördjupade kunskaper, kreativitet och motivation att lära nytt. Välkommen med din ansökan!

För mer information se skolans hemsida: http://www.ostermalmsskolan.se/nya/index.php

Kvalifikationer Du är intresserad och har lätt att samarbeta och ta ansvar tillsammans med andra pedagoger.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje personskompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Dela detta jobb

Lärare NO/TK 4-6 till Östermalmsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen