skoljobb.se

Det går bra för Kalmar. Vi växer som aldrig förr och hela kommunen präglas av framåtanda.

Kultur- och fritidsförvaltningen är en spännande arbetsplats som har som mål att fylla människors fritid med värdefulla aktiviteter. Vår vision är kort och gott Kalmar nyckeln till en rik fritid. Här finns bibliotek, kulturskola, äventyrsbad, fritidsgårdar, ungdomshus, Kalmar teater mfl. Kultur och Fritidsförvaltningen har totalt drygt 160 medarbetare och kulturskolan är en av sju enheter med ca 30 medarbetare.

Kulturskolan står inför stora positiva förändringar där en flytt till ett nytt kulturkvarter står inför dörren. Här undervisar vi i ämnena musik, drama, dans, drill, bild, nycirkus, slöjd och bedriver även förskoleverksamhet.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att:
• Undervisa i nycirkus; akrobatik, luftakrobatik, jonglering, balans och eldkonst
• Planera föreställningar, egna och gemensamma tillsammans med övrig personal på kulturskolan

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och erfarenhet av nycirkus.

Vi förutsätter att du som söker denna tjänst har god samarbetsförmåga. Viktigt att du har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det krävs att du tar ansvar och är initiativrik samt har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad. Du har god datavana.

Körkort krävs.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Lärare - Nycirkus

Företag Kalmar kommun
Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb