skoljobb.se

Välkommen till Ullvigymnasiet och bli en viktig länk i ett aktivt och engagerat team av välutbildad personal! Här samverkar vi tillsammans för att visa att varje dag är meningsfull och varje individ är värdefull! 

Som lärare och studiehandledare på Ullvigymnasiet i får du möjlighet att undervisa elever i tigrinja enligt ovan utifrån de gymnasiekurser och grundskolekurser som finns. I din roll som studiehandledare är du ett värdefullt stöd i elevernas övriga undervisning. 

Ullvigymnasiet erbjuder 13 gymnasieprogram som håller hög klass och flera av dem har fått olika kvalitetsutmärkelser. Dessutom har vi ett aktivt och omtyckt introduktionsprogram. Vår skola står för kvalitet, kreativitet och innovation. Samtidigt är samarbete, öppenhet, trygghet och trivsel viktiga delar i vårt arbete. Genom ett nära samarbete med näringslivet utvecklar vi ständigt våra program. Läs mer om vår skola på www.ullvi.koping.se 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att undervisa i ämnet modersmål och moderna språk i aktuellt språk enligt ovan. Dessutom kommer du att arbeta som studiehandledare för elever. Du kommer att ingå i arbetslaget kring Introduktionsprogrammet och där tillsammans med övriga bidra arbetat med att fortsätta att utveckla programmet. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är behörig lärare i modersmål och moderna språk med erfarenhet av att undervisa på gymnasiet. Du behöver vidare ha mycket goda dokumenterade kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. 

För att hålla en hög kvalitet på skolan vill vi att du har:
• lätt för att samarbeta.
• ett stort engagemang i arbetet med ungdomar. 
• vana att arbeta med IT och digitala hjälpmedel är ett plus.

Vi söker dig som är ansvarsfull, har god kommunikationsförmåga, är målmedveten och självständig i ditt arbete. 

Anställningsform:
Tillsvidare förutsatt att du har behörighet som modersmålslärare, annars erbjuds en visstidsanställning under läsåret 19/20. Intervjuer kommer att genomföras löpande.

Omfattning:
75-100%

Önskat tillträde för tjänsten är: 
2019-08-14 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Välkommen med din ansökan! Bifoga din legitimation med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Ullvigymnasiet
73185 KÖPING
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Ange referens: 68/2019 UN
  
Kontaktpersoner
Rektor Anna Ulfves, 0221-254 50
Fackliga kontaktpersoner
Repr för lärarförbundet Marcus Hallgren, 0221-25457
LR Marita Lindström, 0221-25410

Lärare och studiehandledare i tigrinja sökes till Ullvigymnasiet

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb