skoljobb.se

Lärare, Öxabäckskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare, Öxabäckskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Välkommen till Öxabäck!

Vi välkomnar dig som vill jobba på den lilla skolan med de stora möjligheterna! Öxabäckskolan ligger lantligt med närhet till sjöar, skog och åkermark. Här på den lilla skolan arbetar vi med ett stort hjärta, dels för varandra men framförallt för eleverna. I alla diskussioner sätter vi eleven och elevens lärande i fokus.
Vi har också 1-1 satsning på Ipad, ett verktyg som ger alla elever en stor möjlighet till utveckling. Vårt arbete baseras även på ett arbetssätt med ledorden ansvar, samarbete, reflektion, kreativitet och kommunikation. Vi arbetar ofta ämnesintegrerat i teman. Vi arbetar mot att våra elever skall utveckla ett dynamiskt tänkande för att nå så långt de kan i sin utveckling. Det gör vi med hjälp av BFL och utmanande undervisning där vi sätter mål lite bortom elevens horisont.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med?
Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i årskurs 3. Du kommer att ingå i arbetslag F-3. I samarbete med övriga i arbetslaget kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i allmänna ämnen.
Vi vill att:
• Du är prestigelös, ödmjuk och har ambition och drivkraft
• Du tar reda på sådant du inte vet och är lösningsfokuserad.
• Du vågar pröva nytt, är inte rädd för att misslyckas
• Du hanterar feedback väl och vill utvecklas
• Du har ett relationellt arbetssätt gentemot eleverna

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare, Öxabäckskolan

Marks kommun