skoljobb.se

Vi söker en lärare till Furulundsskolan. Hos oss jobbar du i en liten organisation med få medarbetare vilket gör en god arbetsmiljö och ett öppet diskussionsklimat. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser vilket skapar stor förståelse och kamratskap mellan olika åldrar. Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Lärare på Furulundsskolan med huvudansvar för undervisning i årskurs F samt textilslöjd åk 3-6 inklusive betygsättning åk 6, hemkunskap åk 4-6 inklusive betygsättning åk 6, musik åk F-3 och fritids. Andra ämnen eller uppgifter kan bli aktuella i överenskommelse med rektor och arbetslaget. 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad lärare med utbildning inom lägre åldrar och ämneskunskap i musik, hemkunskap samt textilslöjd.

Önskvärt: Legitimerad förskollärare och utbildad fritidspedagog. Kunskap och erfarenhet om barn i behov av särskilt stöd, pedagogisk fallenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Du är flexibel, tydlig, plikttrogen, strukturerad och engagerad kring barn och unga. Viktigt att du som söker vill och kan arbeta i arbetslag, dela med dig av dina kunskaper samt ta till dig av andras förslag. Eftersom vi arbetar i åldersintegrerad undervisning är det meriterande om du har erfarenhet av detta. 

Vi erbjuder

Semestertjänst, provanställning tillämpas, därefter möjlighet till tillsvidareanställning vid rätt utbildning, tillträde enligt överenskommelse, dock tidigast 200811. 

Sista ansökningsdag:2020-07-19
 Arbetsgivare:Härjedalens kommun
 Ort:Lillhärdal
 Jobbtitel:Lärare på Furulundsskolan
 Positions:1
 Anställningsform:Tillsvidareanställning med ev. provanställning
 Heltid / Deltid:Heltid
 Tjänstens omfattning:100
 Startdatum:2020-08-11
 Webcruiter ID:4258672264
 Social delning :   
 Kontaktinformation

Emma Jönses
Rektor
 072-502 88 52

Therese Jonsson
Ombud lärarförbundet
 0680-161 00

logga

Lärare på Furulundsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb