skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Loviselundsskolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 460 elever. Grundsärskolan har ca 25 mottagna elever i F-5. Skolan ligger nära bussar och tunnelbana i natursköna Hässelby gård.

Arbetsbeskrivning
På Loviselundsskolan får du en unik möjlighet att skapa en lustfylld och kunskapsorienterad arbetsmiljö för våra fantastiska elever och för dig själv. Vår välrenommerade grundsärskola söker nu klasslärare som brinner för att hitta det unika hos varje individ och utifrån värdeorden lust och glädje skapa så bra förutsättningar som möjligt för utveckling. Din uppgift blir att tillsammans med kollegorna i arbetslaget utforma och kvalitetssäkra det dagliga pedagogiska arbetet i F-5. Du kommer att ha flera elevassistenter till din hjälp som du arbetsleder.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare eller speciallärare med erfarenhet av att undervisa elever i behov av stöd. Du brinner för och är väl förtrogen med kommunikationsutvecklande arbetssätt såsom teckenstöd, bildstöd och digitala hjälpmedel. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev utifrån hens unika förutsättningar. Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ.

Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Övrigt
Intervjuer och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1822

Kontakt    
Jessica Råsten, 08-508 044 50
Facklig företrädare    
Linda Norbäck, Lärarförbundet, 08-50804450
Oscar Sterne, LR, 08-50804450
Carl-Magnus Nilsson, Lärarförbundet, 08-50804450
 

Lärare på grundsärskolan i Loviselund

Regioner
Utgår

2019-05-12

Ansök nu

Dela detta jobb