skoljobb.se

Lärare på NIU-basket, Marks Gymnasieskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-11

Ansök nu

Lärare på NIU-basket, Marks Gymnasieskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola med cirka 900 elever finns i Kunskapens hus, Skene, tillsammans med Vuxenutbildningen i Marks kommun med cirka 400 elever, och erbjuder ungdomar utbildningar inom elva nationella gymnasieprogram, de fem introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola med fyra program. Vår vision är att med engagemang, nyfikenhet och glädje erbjuda utbildning när den är som bäst.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med övriga lärare och instruktörer arbeta med NIU-basketutbildningen. Planera och leda dagliga basketlektioner för NIU pojkar. NIU-utbildningen genomförs i samarbete med Marbo Basket och Borås Basket, samverkan med dessa klubbar utgör en del av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i specialidrott för gymnasieskola.
Baskettränare steg 3.
Gärna erfarenheter från landslagsverksamhet, regionsverksamhet, distriktslagsverksamhet eller andra basketgymnasier. Erfarenhet av utbildning och utveckling av unga spelare.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare på NIU-basket, Marks Gymnasieskola

Marks kommun