skoljobb.se

Lärare piano/musik

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Lärare piano/musik

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kulturskolan Gotland har cirka 30 anställda. Merparten av dem är musik- och/eller sånglärare, men vi har även dans, teater, bild- och form, film och TV-produktion i vårt utbud. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med cirka 55% undervisning i piano och 45% musik i grundskolan (klassundervisning). Även annan kompetens kan vara meriterande, om den kan bidra till att underlätta det tjänstepussel vi behöver lägga inför nästa läsår.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning är ett krav för tillsvidareanställning, men vi välkomnar alla sökanden med någon form av relevant bakgrund. Erfarenhet är önskvärd. Lägre tjänstgöringsgrad kan bli aktuell, om till exempel behörigheten är begränsad, eller om tjänsteunderlaget i ett senare läge inte fullt ut kvarstår. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Hans-Åke Norrby
    Kulturskolechef
    0498-269483, 0737-658925
  • Fackliga representanter 
  • Åsa Österdahl
    073-7658760

Dela detta jobb

Lärare piano/musik

Region Gotland