skoljobb.se

Lärare sfi/sva

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärare sfi/sva

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kompetenscentrum Gotland omfattar tre olika enheter - vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad. För varje enhet finns en chef som leder arbetet. Vuxenutbildningen omfattar utbildning på grundläggande och gymnasial nivå, undervisning i svenska för invandrare, specialpedagogisk verksamhet, yrkesutbildningar på gymnasial nivå och inom yrkeshögskola. Enheten omfattar även tentamensservice för elever och medborgare. Totalt omfattar vuxenutbildningsenheten cirka 55 medarbetare varav cirka 40 är pedagoger

Arbetsuppgifter

På vuxenutbildningen inom utbildning i svenska för invandrare finns drygt 280 studerande och tolv lärare samt tre studiehandledare. Du arbetar tätt ihop med arbetslaget samt med skolans studie-och yrkesvägledare, specialpedagoger och övrig personal i syfte att skapa en så god studiesituation som möjligt. Utifrån kursplanen och övriga styrdokument anpassar du undervisningen till de studerandes bakgrund, intressen och språknivå. 

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet för att kunna bemöta varje studerandes behov på ett adekvat sätt och detta kan innebära att man även kan få arbeta kvällstid.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare och behörig SFI-lärare. Bifoga legitimation i din ansökan. 

Vi söker en utvecklingsinriktad, engagerad och flexibel medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med studerande och kollegor. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån läroplanen. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

 • Eva Elisdotter
  Biträdande rektor
  0498-203620
 • Hanna Sällström Jonasson
  Rektor
  0498-269358
 • Fackliga representanter 
 • Martin Keith
  Lärarförbundet Gotland
  martin.keith@gotland.se
 • Camilla Sahlin
  Lärarnas Riksförbund
  camilla.sahlin@gotland.se

Dela detta jobb

Lärare sfi/sva

Region Gotland