skoljobb.se

Lärare sh/hi/ge

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Wisbygymnasiet har 1500 elever. På skolan arbetar närmare 185 medarbetare varav 170 lärare. Skolledningen består av en rektor, fem biträdande rektorer och en administrativ chef.

Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare på Wisbygymnasiet ansvarar du för planering och genomförande av undervisning i samhällskunskap, religion och historia. I ditt uppdrag ingår att bidra till skolans utveckling, du kommer ingå i programarbetslag och ämnesgrupper.

Kvalifikationer

Legitimerad gymnasielärare. Du är ämneskunnig och förtrogen med ett formativt arbetssätt. Du är målinriktad, tar egna initiativ och skapar engagemang hos dina elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

 • Luis Barnes
  Biträdande rektor
  0737-65 83 93
 • Fackliga representanter 
 • Petter Stiernstedt
  Lärarnas Riksförbund
  0704477559
 • Håkan Myhrbäck
  Lärarförbundet
  0708-249632

Dela detta jobb

Lärare sh/hi/ge

Region Gotland