skoljobb.se

Lärare slöjd (trä och metall), Strömskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Lärare slöjd (trä och metall), Strömskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Strömskolan är en F-6 skola med ca 365 elever. Skolan ligger centralt i Kinna, men har ändå nära till skogen och naturen. För oss är det viktigt att skapa en god lärmiljö för alla elever och ha ett inkluderande synsätt. Inom all vår verksamhet arbetar vi med kollegialt lärande. Strömskolan är en SMART certifierad skola och klassrummen är utrustade med interaktiva skrivtavlor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare i slöjd (trä och metall) för arbete i årskurserna 3- 6. Du är en trygg och tydlig ledare samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet med elever. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir mött och sett och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med dina kollegor utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation i slöjd (trä och metall) för åk 3-6.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare slöjd (trä och metall), Strömskolan

Marks kommun