skoljobb.se

logga

Lärare slöjdämnen Gottsta skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Lärare slöjdämnen Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Gottsta skola och vara med och bidra till alla elevers utveckling. Undervisningen motsvarar 30% tjänst för en av slöjdarterna men kan med rätt erfarenhet och kompetens kombineras med andra uppdrag på skolan för en högre tjänstgöring. Undervisningen sker i halvklasser i årskurserna tre till sex. I arbetat ingår att samverka inom slöjdämnet och andra ämnen. Du ansvarar för fyra undervisningsgrupper i slöjdämnet och tjänsten är fördelad på två dagar i veckan. Vi söker lärare för både textil- och trä och metallslöjd.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av elevernas undervisning. Du samverkar med lärare i gemensamma projekt och bedömning av elevers kunskaper. I ditt arbete ingår att samarbeta med skolans olika professioner för att stödja elevernas lärande. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar systematiskt med att utveckla skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i ämnet och med erfarenhet att planera, genomföra och dokumentera lärande. Du är en positiv person som ser varje elevs möjlighet att utvecklas genom att motivera och inspirera Du är en tydlig ledare i klassrummet med erfarenhet och kunskap att möta elever med olika behov. Du ser en styrka att tillsammans med andra utvecklas och arbeta för att förbättra undervisningen. Du har en god kunskap i skolans styrdokument.

Om arbetsplatsen

Gottsta skola ligger strax utanför Hallstavik i samhället Häverödal. Vi är en 1-parallelig skola med ca 160 elever med ett tillhörande fritidshem. Skolan ligger med naturen som granne och det finns fina möjligheter till att använda naturen som undervisning. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som har roligt tillsammans. Skolan ingår i ett rektorsområde tillsammans med Skebo och Edsbro skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska, specialpedagog och skolpsykolog. Välkommen att arbeta

Så tycker medarbetare 

”All personal ser elevernas möjlighet att växa, utvecklas och få en tillit till sin egen förmåga!”

– Carina Oskarsson, speciallärare


”Här på skolan har vi härliga kollegor som stöttar och peppar varandra. Alla barn är allas barn är fokuset och vi strävar alltid efter hur allt
i verksamheten ska bli så bra som möjligt med hjälp av varandra. ”

– Rebecca Jansson, lärare åk 4-6

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid 30%

Tillträde datum 230809

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-13

Sista ansökningsdag:

2023-04-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant Sveriges lärare

Rebecca Jansson, rebecca.jansson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare slöjdämnen Gottsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen