skoljobb.se

Lärare So, Örbyskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare So, Örbyskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Örbyskolan är en modern F-9 skola som ligger i ett naturskönt område strax öster om Kinna. På skolan går cirka 500 elever. Vi nyttjar skolans småskalighet och lokala förankring och arbetar aktivt för att åstadkomma en lugn och trygg lärandemiljö för våra elever. Skolan har en engagerad, kompetent och utvecklingsbenägen personalgrupp som gemensamt arbetar för att stödja elevernas kunskaps- och sociala utveckling genom hela grundskoleperioden. Skolan har en fullbemannad och välfungerande elevhälsa med specialpedagog, speciallärare, kurator, skolpsykolog och skolsköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete som lärare i årskurs 4-6. I uppdraget ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisning utifrån elevernas förutsättningar också att dokumentera elevernas lärprocess och tillsammans med övriga lärare bidra till utveckling både i arbetslag och på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SO upp till årskurs 6. Du är ambitiös, har god kompetens i klassrumsledning, är systematisk, men samtidig kreativ i ditt arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du har väldokumenterade planeringar där du kan redogöra för elevers medverkan och strukturen i ditt arbete med bedömning för lärande. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter elevernas olika förutsättningar och verksamhetens behov.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare So, Örbyskolan

Marks kommun