skoljobb.se

Lärare SO / svenska åk 4 - Vikariat

Regioner
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Lärare SO / svenska åk 4 - Vikariat

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

IES Eskilstuna is one of the largest schools in Sweden with nearly 1,300 students enrolled in grades 1-9 and approx 150 staff members.

Lärare SO / Svenska åk 4 - Vikariat

Internationella Engelska Skolan Eskilstuna söker nu en legitimerad lärare i SO / svenska till årskurs 4. Tjänsten är ett vikariat om 100%, med slutdatum den 19 juni 2022.

Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass. Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska/svenska. Det gör att du bör behärska båda språken flytande, både i tal och skrift.

Kompetenskrav
Du har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationer
Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor!

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar via mejl accepteras inte.

Dela detta jobb

Lärare SO / svenska åk 4 - Vikariat

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB