skoljobb.se

Om dig
Vi söker en lärare som har kompetens inom fler ämnen, i första hand matematik och no, år 4-6.
Eftersom vi ofta jobbar i projekt som är ämnesövergripande är en bred kompetens en fördel vid tillsättningen av vår nya kollega.
Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. För att trivas på Lemshaga är det nödvändigt att du känner ett naturligt och gediget engagemang i våra elever och besitter såväl relationskompetens som goda ledaregenskaper, på ett sätt som skapar de allra bästa förutsättningarna för våra elevers lärande!  

Din profil
Utbildning
KRAV
Pedagogik och lärarutbildning:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser
KRAV
 Lärarexamen inr tidigare år

Arbetslivserfarenhet
KRAV
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en klasslärare/mentor till vår åk 5, mellanstadiet. Det är en fast anställning med start den 7 januari. Du och en ytterligare en lärare samarbetar i alla ämnen i våra två klasser i åk 5. Detta år har de delat upp ämnena så att vi söker en lärare med kompetens inom matematik och no. 

Övrigt
Lön
Utöver fast lön erbjuds friskvårdsersättning, förmånligt lunchpris ( vi har egen kock och kallskänka), gratis kaffe och frukt.
Alla pedagoger har en egen bärbar dator (Mac)

Anställningsvillkor
Tjänsten är en fast anställning från och med vårterminen 2019. Vi är kollektivanslutna till KFO och tillämpar ferietjänster. Dvs lärarna har ferieuppehåll under skolans lov.

Arbetsplats
Värmdö

Om oss
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära. 

Tidigare har skolan deltagit i forskningsprojekt i samarbete med Reggio Emilia och Harvard University. Detta har resulterat i att vi lägger stor vikt vid synliggörande av våra elevers tankar genom olika former av dokumentation och att vi utgår från elevernas tankar och teorier i vårt arbete.

Vi arbetar i mentorslag och gärna i ämnesövergripande projekt. Vi har en pedagogisk utvecklingsgrupp som tar tillvara och utvecklar vår pedagogiska profil. Alla nyanställda erbjuds en kurs i vårt pedagogiska arbetssätt. Vi eftersträvar hög pedagogisk hög kvalitet´och god organisation. 

http://www.lemshaga.se

Lärare sökes till åk 5

Ansök nu

Dela detta jobb