skoljobb.se

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du ämneskunskaper och bor du dessutom i närheten av Huddinge? Då är det dig vi söker!

För kundens räkning söker vi ämneslärare till framtidens uppdrag. Vikariat kan vara på heltid eller extra på grundskolor i Huddinge kommun. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare.
Vi söker dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. 

I samarbete med olika kommunerna erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare. I rollen som lärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden. 

De olika kurserna är förlagda måndagar-fredagar och har ett varierande schema. 
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot elever i klassrummen.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du studera en akademisk utbildning på universitet eller högskola och ha en god kunskap inom denna ämne som du vill undervisa. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är meriterande om du studerar till ämneslärare men det är inte ett krav. 

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Lärare sökes till kommande vikarietjänster i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb