skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Är du lärare med inriktning spanska och eventuellt ytterligare något ämne? Vill du arbeta i en mångkulturell miljö med ett nära samarbete kring elevernas hela skoldag?

Välkommen att söka tjänst som lärare på Stadsgårdsskolan. Vi är en 7-9 skola med ca 300 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer främst från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Stadsgårdsskolan har under många år bedrivit ett aktivt utvecklingsarbete för att kunna möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt. Tillsammans i arbetslag och på hela skolan arbetar vi nära eleverna. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med såväl elevernas kunskapsutveckling som deras attityder och värderingar.

Arbetsuppgifter 
Du kommer undervisa i spanska i årskurs 6-9 och ev något annat ämne samt ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetens. I tjänsten ingår också att vara mentor för ett antal elever som du möter i undervisningen.

Kompetenskrav 
Du har lärarlegitimation för spanska i årskurs 6-9. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Upplysningar 
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10
Lärarnas Riksförbund Anders Torhall, 073-152 46 71

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Stadsgårdsskolan
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-10
Sista ansökningsdag    2018-06-24
Referensnr    18-60-0354

Lärare spanska

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb