skoljobb.se

Lärare spanska årskurs 6-9

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Lärare spanska årskurs 6-9

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösundsskolan är en nyrenoverad skola med bra förutsättningar att bedriva undervisning utifrån de digitaliseringsmål som finns i styrdokumenten. Skolan har en trygg och kompetent personalgrupp som kollegialt stöttar och hjälper varandra. På skolan kommer till nästa läsår finnas ca 140 elever från fsk till åk 9. Skolans omgivningar ger mycket bra förutsättningar till att bedriva delar av undervisningen utomhus

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare som kan undervisa i spanska årskurs 6-9. Undervisningen kommer att ligga på 3 dagar.

Kvalifikationer

Vi ser att du är behörig lärare med legitimation att undervisa i spanska årskurs 6-9. Har du arbetat med att undervisa i spanska på högstadiet men saknar legitimation tar vi tacksamt emot din ansökan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att samarbeta runt undervisningen. Du är öppen för samarbete med kollegorna i arbetslaget och drivande i att jobba med digitala hjälpmedel i undervisningen. Har du erfarenhet att fjärrundervisa är det meriterande.

Det kan finnas möjlighet att tjänsten kan utökas med fler ämnen utifrån den sökandes kompetens.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare spanska årskurs 6-9

Region Gotland