skoljobb.se

Lärare spanska/franska

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Lärare spanska/franska

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 160 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan ligger ungefär 2 km från Bodens centrum. På skolan lägger vi stor vikt vid värdegrundsarbete genom våra honnörsord: Demokrati, Ansvar, Socialkompetens och Självkänsla. Det handlar bland annat om att få alla elever på skolan att känna sig trygga både individuellt och i grupp, att utveckla den individuella förmågan till att ta hänsyn, visa respekt och förståelse för alla människors lika värde.

Svartbjörnsbyns skola ligger mitt i Svartbjörnsbyn och har närhet till både vatten och skog, som inbjuder till utelärande. Hos oss får barn och unga verktyg för ett livslångt och hållbart lärande. Vi arbetar för att alla ska må bra i både kropp och knopp. Vi använder så många sinnen som möjligt.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i årskurs 6 . I ditt dagliga arbete ingår även planering av undervisning, bedömning och dokumentation av elevers utveckling samt återkoppling av elevernas kunskapsutveckling till elever och föräldrar.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare, fritidspedagoger och specialpedagoger.

Vi söker dig som är intresserad av kollegialt lärande och skolutveckling. Du har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.

Tjänsten innebär att du kan komma att arbeta på Fagernäs skola och Svartbjörnsbyns skola. Du behöver därför ha körkort och tillgång till egen bil.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare i spanska och franska

I andra hand söker vi dig som har goda kunskaper ni något av språken spanska eller franska och vill arbeta med undervisning och lärande.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Lärare spanska/franska

Bodens kommun