skoljobb.se

Lärare/Speciallärare 7-9 Ma/NO

Regioner
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Lärare/Speciallärare 7-9 Ma/NO

Ljunagrumsskolan 7-9

Välkommen till Ljungarumsskolan 7-9!
Ljungarumsskolan 7-9 ligger i södra delen av Jönköping med närhet till både natur och stadsliv. Skolan har i dagsläget 386 elever fördelat på tre årskurser samt ca 50 personal fördelat på tre arbetslag. På Ljungarumsskolan finns en enhet för tal och kommunikation som är till för elever med avvikande språkutveckling där elever från hela Jönköpings kommun samt kranskommuner får söka till. På Ljungarumsskolan erbjuds du möjligheter att utvecklas och ta nästa steg inom ditt uppdrag. Tillsammans arbetar vi varje dag för kunskap och utveckling i trygghetens och hälsans tecken.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lärare alternativt speciallärare i Ma/No på en skola som är på väg framåt. I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att stödja elevernas utveckling mot skolans mål. Du ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att ha kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal, samt externa samarbetspartners.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn där bemötandet sätts i centrum.

Kompetenskrav
Vi vill gärna att du är behörig lärare alternativt speciallärare i Ma/No men vi kommer också att titta på sökande med matematiska kunskaper och ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar. Du har också lätt för att samarbeta och handleda för att skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Vi söker dig som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs som ska stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, såväl under lektioner som i övrig kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Bitr. rektor Malin Haag, 036-10 61 20
Rektor Jon Borka, 036-10 61 14
Skolans expedition, 036-10 61 12
Lärarnas Riksförbund Jonas Rosander, 036-10 79 02
Lärarförbundet Jenny Regnér, 072-213 61 63

Rekrytering och urval sker löpande under annonseringstiden.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare/Speciallärare 7-9 Ma/NO

Jönköpings kommun