skoljobb.se

Lärare/speciallärare till grundsärskola

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Lärare/speciallärare till grundsärskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Från och med höstterminen 2019 startar Knivsta kommun en grundsärskoleverksamhet på Alsike skola. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp och utveckla verksamheten för dessa elever (lågstadiet).
Alsike skola är en F-6 skola och ligger i Alsike, vilket är ett mycket expansivt område ca 4 km från Knivsta centrum.

Vi söker dig som är lärare med specialpedagogisk kompetens alternativt speciallärare, du har erfarenhet och är behörig att undervisa i grundsärskola. Till teamet söker vi dessutom förskollärare och assistent som i nära samarbete ansvarar för utvecklingen av verksamheten. Teamet kommer ha tillgång till regelbunden handledning och kompetensutveckling. Skolan har ett elevhälsoteam som kommer arbeta nära verksamheten.

Som personal på Alsike skola, förväntas du vara en positiv förebild och utöva personligt ledarskap. Du är öppen för nya utmaningar samt är lösningsfokuserad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du tar också ansvar för att skapa goda och hållbara relationer med såväl elever som arbetskamrater och vårdnadshavare.

ARBETSUPPGIFTER
Planera, strukturera och leda verksamheten mot måluppfyllelse inom grundsärskolans läroplan. Du förväntas också samverka med skolans övriga personal.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta här behöver du adekvat utbildning och erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolans läroplan. Du gillar att arbeta i team och tycker om att utvecklas. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, gott bemötande och ett inkluderande förhållningssätt.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare/speciallärare till grundsärskola

Knivsta kommun