skoljobb.se

Lärare SV och SO Ulriksdalsskolan

Ansök nu

Lärare SV och SO Ulriksdalsskolan


Om Ulriksdalsskolan


Ulriksdalsskolan är en modern och miljöcertifierad skola som öppnade i augusti 2014, med kapacitet för 900 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan ligger mitt i den expansiva stadsdelen Ulriksdal i Solna med goda kommunikationer. I skolan finns även verksamhet för Solna kulturskola, bibliotek och fritidsklubb, vilka skolan aktivt samarbetar med. Skolan har även ett nära samarbete med Över Järva Naturskola, som ligger ett par hundra meter från Ulriksdalsskolan.


Skolan befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede och präglas av kreativitet och nytänkande. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi tror att bra relationer mellan elever och personal är en förutsättning för en trevlig stämning på skolan och goda studieresultat. Skolan behöver nu fler skickliga pedagoger i det fortsatta utvecklingsarbetet.


Vem söker vi?
Ulriksdalsskolan söker nu lärare att undervisa i svenska/sva och So i åk7-9. Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Till tjänsten söker vi en ämnesbehörig lärare med legitimation och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är insatt i dokumentation och bedömning och den pedagogiska planering som det förväntas av dig i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet i klassrummet.


Övrig information
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast 2019-02-28. Intervjuer kommer att hållas under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till biträdande rektor Tina Nordgren, Catharina.nordgren@solna.se eller bitr. rektor Conny Lindberg, conny.lindberg@solna.se eller bitr. rektor Katarina Hagman, katarina.hagman@solna.se


Vi tar gärna emot samtal från dig som har frågor kring tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonserings- eller rekryteringstjänster.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.


Tillträde enligt överenskommelse.


Facklig företrädare Lärarförbundet: Roland Lindelöf (roland.lindelof@solna.se)
Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund: Annelie Lundh

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Lärare SV och SO Ulriksdalsskolan

Solna stad