skoljobb.se

Lärare SV/SO, Ängskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-01-25

Ansök nu

Lärare SV/SO, Ängskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Ängskolan är en högstadieskola med 5-6 paralleller. Skolan ligger i centrala Skene men tar emot elever från hela kommunen.
Skolan är organiserad i tre arbetslag med blandade årskurser. Ängskolan har två profiler, idrott och matematik/no. Skolan har ca 50 duktiga och engagerade lärare. På skolan finns en utvecklad elevdemokrati som vi kallar FORUM.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning åk 7-9. Mentorskap kan ingå.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare åk 7-9.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare SV/SO, Ängskolan

Marks kommun