skoljobb.se

Lärare sv/so år 4–6

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Norrbacka/S:t Hans skolområde ligger i norra Visby med två F-6 skolor. En belägen innanför ringmuren och en strax utanför. Skolområdet har idag runt 390 elever jämnt fördelat på skolorna. På båda skolorna finns fritidshem i åldrarna F-6 med idag ca 300 inskrivna elever. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns också på nära avstånd bl a genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta och undervisa på Norrbackaskolans mellanstadium. Där kommer du att dela mentorskapet för åk 5 samt undervisa i åk 4-6 i främst svenska och so, men även som resurs i andra ämnen. Ditt arbete kommer innefatta såväl helklassundervisning som undervisning i mindre grupper, utifrån de behov vi ser. Du kommer att ha ett dagligt samarbete med lärare och fritidshemspersonal på hela mellanstadiet samt kontakt med vårdnadshavare och elevhälsoteam vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och det är meriterande om du har legitimation i svenska och so. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en tydlig pedagog som har erfarenhet av undervisning och av att vara mentor på mellanstadiet. 
Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmåga att entusiasmera och engagera barn. Du är intresserad av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har självfallet ett bra förhållningssätt i möten med barn. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Sabine Andersson-Buskas
    Biträdande rektor
    0498 269490

Dela detta jobb

Lärare sv/so år 4–6

Region Gotland