skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Alfred Dalinskolan är en 7-9-skola belägen i Huskvarna centrum. Det är en skola med gamla anor sedan 1899 men med nya visioner om att bli framtidens skola både vad det gäller kunskap, pedagogik, lokaler och teknik. Till hösten -18 har vi 510 elever från våra upptagningsområden som består av Öxnehaga, Norrängen, Huskvarna söder, Stensholm och Lekeryd. Vi har en musikprofil med en renodlad musikklass i varje årskurs samt en förberedelseklass med ca 20 nyanlända elever. Våra ledord är ”Tillsammans för ditt bästa. Trivsel, utveckling och mångfald”. För mer information om skolan – besök gärna vår hemsida.
Under de närmsta tre åren kommer vi tillsammans med Skolverket samverka i ett arbete för varje elevs framgång i skolan.

Vill du vara med och utveckla Alfred Dalinskolan till "Bästa skola"? 
Vill du vara en i ett härligt kollegium som tillsammans arbetar för elevernas bästa?
Sök då tjänsten som lärare i svenska.

Arbetsuppgifter 
Undervisning i åk 7-9 i svenska. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor och övriga i arbetslaget planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du har ett uppdrag som mentor för en grupp elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och samarbetar väl med kollegor. I vissa undervisningsgrupper undervisar du tillsammans med dina kollegor i ett dubbelt lärarskap.

Kompetenskrav 
Du ska vara behörig lärare i svenska, har du även behörighet i svenska som andraspråk är det meriterande. Du har vana av digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i undervisningen. Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer med elever, och tidigare erfarenhet av arbete i en mångkulturell skola.

Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn. 
Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en viktig del i en helhet som arbetar för att alla elever skall nå sina mål.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittaransökan om belastningsregister här.

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Christin Lund, Rektor Alfred Dalinskolan, tfn 036-10 66 14
Stefan Nicklasson, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan, tfn 036-10 66 16
Marie Stark, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan, 036-106923
Andreas Sandqvist, Lärarförbundet, tfn 036-10 66 24
Magnus Ekelund, Lärarnas Riksförbund, tfn 036-10 66 21

Lärare svenska

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb