skoljobb.se

Sollentuna kommun siktar mot att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Vi är redan på god väg. SCB:s medborgarundersökning visar att Sollentunaborna är nöjdast i landet när det gäller Nöjd-Medborgar-Index. Vi har ett av landets bästa näringslivsklimat och har flera gånger utsetts till länets bästa skolkommun. I detta arbete är våra kompetenta och engagerade medarbetare helt ovärderliga. Hos oss hittar du intressanta och varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Kommunen växer och har i dag ca 69 000 invånare och 2 500 medarbetare.

Gärdesskolan är en F-9 skola belägen i ett radhus- och villaområde nära Edsbergsparken och Edsviken, enheten har i dag även två förskolor. Gärdesskolan har sedan 2001 jobbat med tvålärarskap vilket innebär att vi har två lärare som har mentorsskap i en klass om 30-32 elever. Undervisningen i åk 7-9 sker i tvålararskap där två legitimerade lärare tillsammans ansvarar och undervisar i sitt/sina ämnen. Detta har varit ett otroligt framgångskoncept och skolan har haft mycket goda resultat. Skolan har idag sex förstelärare.

Gärdesskolan söker nu en legitimerad SV-lärare, åk 7-9 till vår omtyckta och fantastiska skola!

Vi vill att du är en kompetent och engagerad lärare med förmåga att möta varje enskild elev. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder.

Eftersom du kommer att jobba i ett tvålärarpar är det viktigt att du är modig, kommunikativ och kan samarbeta. Vi lägger därför stor vikt på personlighet! All undervisning sker tillsammans med din ämneskollega. Det är meriterande om du även har kompetens att undervisa i engelska.

Vår organisation erbjuder ett utvecklande arbete i en professionell och kreativ miljö. Vi arbetar med kolleigalt lärande och på skolan används IT som ett naturligt pedagogiskt hjälpmedel i undervisningen och alla elever har tillgång till antingen Chromebooks, datorer eller iPads.

Välkommen att vara med på en spännande resa!

Lärare svenska åk 4-9

Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb