skoljobb.se

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan i Järfälla är en årskurs 5-9 skola med 18 klasser, ca 550 elever och 60 personal. Skolan, som har funnits sedan hösten 2002, har ett tydligt fokus att skapa en trygg skolmiljö med höga akademiska förväntningar.

Vi söker nu en lärare i svenska för Åk 6. TJänsten består till 50% av undervisning i helkass (2 klasser)  och till 50% av stödundervisning för elever i behov av extra stöd.

Vårt arbetssätt och våra värderingar grundar sig på tre stöttepelare, vilka är:

- En trygg miljö där ordning och reda råder, där lärarna kan undervisa och eleverna kan lära sig.
- En hög akademisk nivå, där våra elever ska ha möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förmågor.
- Att behärska det engelska språket - nyckeln till världen.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö, där intresset för barns och ungdomars utveckling och ett professionellt förhållningssätt till arbetet på skolan är gemensamma nämnare. Alla lärare på skolan ingår både i ett arbetslag med lärare från årskursen de undervisar samt i ett ämneslag för det ämne som läraren undervisar på skolan. 

Oavsett om du är ny i yrket eller redan har arbetat flera år tror vi att IES Järfälla kan vara nästa steg. För dig som är ny finns gott om stöd att få på skolan, både från dina kollegor och från vår Academic Coordinator som gärna hjälper med planering , uppföljning och struktur. För dig som redan är etablerad lärare erbjuder skolan en inspirerande internationell miljö där strukturen och ordningen gör att du kan lägga mer av din arbetstid på undervisning och lärande och mindre tid på ordningsfrågor, vilket vi anser vara viktig del för en trevlig och positiv arbetsmiljö. 

Hos oss är studiero viktigt och vi söker därför dig som är tydlig i din ledarroll och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i dina elevgrupper. Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och visar stort engagemang i ditt arbete.  Baskunskaper i det engelska språket är fördelaktigt då engelska är arbetsspråket på skolan.

De digitala plattformar som vi använder är Google och SchoolSoft. 

Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.

Mer information om oss hittar du här www.engelska.se/jarfalla 
Tillträdesdatum är flexibelt.

Lärare Svenska Åk 6

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb