skoljobb.se

Lärare Svenska och matematik, åk 1-7, Klinteskolan

Ansök nu

Lärare Svenska och matematik, åk 1-7, Klinteskolan

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Klinteskolan är en F-9 skola och är en av två skolor inom skolområdet Klinte/Sanda SO. Den andra skolan är Sanda skola som är en F-5 skola. Totalt har vi ca 350 elever inom vårt skolområde varav ca 250 går på Klinteskolan. Båda dessa skolor hittar du längs med Gotlands vackra västkust, nära till skog och hav, endast några mil utanför Visbys ringmurar. Klinteskolan är en av skolorna på Gotland som har förmånen att få ha elever från olika kulturer, vilket berikar, utvecklar och utmanar vår vardag. Elevhälsan arbetar tätt med pedagogerna och vi har även socialpedagoger på vår skola. Vill Du arbeta på en arbetsplats med optimism och där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kommer att trivas och utvecklas? Då ska Du söka jobb inom vårt skolområde
Vi är flexibla och höjer hela tiden blicken för att kunna vara effektivare och våga utmana oss själva för att skapa en god och kreativ lärmiljö för att eleverna ska nå sina mål och få goda studieresultat. Utveckling är ett starkt ledord hos oss och vi söker DIG som vill vara en del av vårt gäng och som vill kunna påverka ett gott förändringsarbete på en av Gotlands fantastiska skolor!
Hos oss får du ett underbart tillfälle att forma våra unga medborgare att skapa framtida möjligheter.
Du blir en del i ett arbetslag som arbetar för inkluderande lärmiljöer i ett hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoperspektiv

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i svenska och matematik i år 1-7. I tjänsten ingår det ett mentorskap men även undervisning utifrån din behörighet i flera klasser bland annat i vår studio för elever i behov extra anpassningar och särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare.

Vi söker dig som brinner för att synliggöra lärandet för eleven. Du drivs av att hitta nya sätt att lära och du lockar eleven längre än hen tror sig vara möjligt. Att hitta nya vägar tillsammans med dina kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning ser du som en självklarhet.

Du som söker:
• är självständig, positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, krav eller förutsättningar.
• har en förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor.
• är ansvarstagande, lyhörd, noggrann och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
• har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
• vill vara med och utveckla verksamhetens mål och lärmiljöer och som kan omsätta pedagogisk teori i praktiskt arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare Svenska och matematik, åk 1-7, Klinteskolan

Region Gotland