skoljobb.se

Lärare teknik och annat ämne åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Lärare teknik och annat ämne åk 7-9

Alfred Dalinskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Alfred Dalinskolan är en 7-9-skola belägen i Huskvarna centrum. Det är en skola med gamla anor sedan 1899 men med nya visioner om att bli framtidens skola både vad det gäller kunskap, pedagogik, lokaler och teknik. Till hösten -19 har vi 520 elever från våra upptagningsområden som består av Öxnehaga, Norrängen, Huskvarna söder, Stensholm och Lekeryd. Vi har en musikprofil med en renodlad musikklass i varje årskurs samt en förberedelseklass med ca 10 nyanlända elever. Våra ledord är ”Tillsammans för ditt bästa. Trivsel, utveckling och mångfald”. För mer information om skolan – besök gärna vår hemsida. Vill du vara med och utveckla Alfred Dalinskolan till "Bästa skola"? Vill du vara en i ett härligt kollegium som tillsammans arbetar för elevernas bästa? Sök då tjänsten som lärare i teknik och annat ämne.

Arbetsuppgifter
Undervisning i åk 7-9 i teknik och annat ämne. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt.
Du är placerad i ett arbetslag. Du har ett uppdrag som mentor för en grupp elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare.
Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och samarbetar väl med kollegor.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig lärare i teknik och annat ämne åk 7-9. Du har även erfarenhet av arbete i en mångkulturell skola. Vi vill att du är förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i undervisningen.

Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du har lätt för att bygga relationer med elever och att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn.
Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en viktig del i en helhet som arbetar för att alla elever skall nå sina mål.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om registerutdraget här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Christin Lund, Rektor Alfred Dalinskolan, tfn 036-10 66 14
Stefan Nicklasson, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan, tfn 036-10 66 16
Marie Stark, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan tfn 036-10 69 23
Andreas Sandqvist, Lärarförbundet, tfn 036-10 66 24
Magnus Ekelund, Lärarnas Riksförbund, tfn 036-10 66 21


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare teknik och annat ämne åk 7-9

Jönköpings kommun