skoljobb.se

Lärare textil

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärare textil

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en grundskola med verksamhet för elever i år F- 9. Skolan ligger 1.5 mil från Visby med närhet till natur och har ca 320 elever. 
Romaskolan har en nyrenoverad och välutrustat textilslöjdssal. 

Vi tar även emot elever från Vänge som har slöjd på Romaskolan 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i textilslöjd med elever från årskurs 3-9 på Romaskolan. Du kommer att ingå i ett glatt och rutinerat arbetslag i årskurs 7-9. Mentorskap ingår. 
Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med ditt arbetslag på skolan planera, genomföra och utvärdera enligt skolans styrdokument. 
Målet för oss är att våra elever ska utvecklas både socialt och kunskapsmässigt. För att eleven ska kunna utvecklas inom skolans alla ämnen så utgår vi från tydliga pedagogiska planeringar. Vi eftersträvar en tydlig och strukturerad undervisning. 
Vi arbetar med en helhetssyn kring eleven och lärandet. Det innebär att vi gör anpassningar efter elevens behov.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är behörig lärare med legitimation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare textil

Region Gotland