skoljobb.se

Lärare textilslöjd

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Lärare textilslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.
 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i textilslöjd till Gråboskolan i Visby. Du kommer att ansvara för undervisning i åk 3-6. Du kommer även att ha elever från Terra Nova och Lyckåkersolan.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig att undervisa i textilslöjd i nämnda årskurser. Du får gärna ha behörighet i fler ämnen. (bifoga legitimation i din ansökan). 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Jörgen Norström
    Rektor
    0498-269612, 0737 658737

Dela detta jobb

Lärare textilslöjd

Region Gotland