skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 680 elever. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse, med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten och ca 5 minuters promenad från tunnelbanan.

Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden.

Det finns stora nybyggnadsplaner för vår skola och när de blir verklighet kommer vi om 2,5 år ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler. Som lärare slöjd kommer du ha möjlighet att i dialog med arkitekten vara med och utforma den nya slöjdsalen. Det är en unik möjlighet att vara med och påverka din framtida arbetsmiljö. I de nya skollokalerna kommer alla praktiskt-estetiska ämnena utom idrott och hälsa vara samlade i ett och samma hus.

Vi söker en lärare slöjd textil. Du ska ha ett genuint intresse för barn och ungdomar och trivas med att skapa goda och nära relationer med eleverna. Dina kollegor har liksom du ett stort engagemang och fokus på elevernas utveckling, kunskapsmässigt såväl som socialt.

Vi vill att du har legitimation i ditt ämne och gärna några års erfarenhet av att arbeta som lärare i slöjd.

Vill du vara med och göra skillnad i barn och ungdomars liv kan det här vara ett jobb för dig! Vi är en populär skola för eleverna i vårt område.

Till din hjälp i arbetet har du en IPad, en dator, en tjänstemobil, fantastiska kollegor och en stödjande ledning.

Lillholm/Ekholm är en trevlig arbetsplats med högt till tak i stort och smått! Vi erbjuder Friskvårdscheckar.

Läs om oss på lillholmsskolan.stockholm.se

Tillträde 2019-08-12

Varaktighet: tillsvidare

Sista ansökningsdag 2019-04-29

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av rektor Annika Hällsson tel. 076 - 12 24 703.

Fackliga företrädare;

Lärarnas Riksförbund Johan Ulfhake tel. 076 – 12 385 33

Lärarförbundet Ninna Nordström tel. 076 -12 385 02

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Referensnummer    2019/2196
Facklig företrädare    
Johan Ulfhake, Lärarnas Riksförbund, 076-123 85 33
Ann-Caroline Nordström, Lärarförbundet, 076-123 85 02

Lärare textilslöjd 100%

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Dela detta jobb