skoljobb.se

Lärare textilslöjd till Kattarps skola i Helsingborg stad

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Lärare textilslöjd till Kattarps skola i Helsingborg stad

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Kattarps skola är en liten F-6 skola med ca 100 elever och ligger i norra Helsingborg. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och det är promenadavstånd till både tågstation och busshållplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en liten skola där dina kreativa idéer välkomnas, beslutsvägarna är korta och du ges stora möjligheter att påverka ditt arbete? Nu söker Kattarps skola en lärare i textilslöjd.

Kattarps skola är en liten skola där vi ser alla barn och elever och med det som grund uppnår vi tillsammans goda resultat.

I ditt uppdrag kommer du att undervisa våra elever i textilslöjd utifrån läroplanens mål. Som lärare hos oss erbjuds du stor flexibilitet kring innehållet i undervisningen. Du får också möjlighet att utveckla vår slöjdverksamhet, så att den blir ännu mer inspirerande och roligt för eleverna.

Här välkomnas du till en arbetsplats med positivt klimat och där man gärna samarbetar över gränserna. Det finns möjligheter att samverka både med din kollega i trä- och metallslöjd och med skolan i övrigt.

KVALIFIKATIONER
Brinner du för att väcka lust för lärande och kreativitet? Vi söker dig som gillar kreativitet, utveckling och spännande lärmiljö!

Du är behörig att undervisa i textilslöjd i årskurs F-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet och är förtrogen med läroplanen samt ser den som ett verktyg för din planering av undervisningen. Med utgångspunkt i läroplanen har du förmågan att strukturera och organisera arbetet och kunna förmedla förväntningar till eleverna samt ge feedback på måluppfyllelse.

Din kommunikativa förmåga präglas av öppenhet, inlyssnande och tydlighet och du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är prestigelös och vår delarkultur är självklar för dig. Att arbeta ämnesövergripande är viktigt för oss. Tillsammans med kollegor, eleven och vårdnadshavaren drivs du av att hitta bästa möjliga sätt för måluppfyllelse och lust till lärande för eleven. Digitala hjälpmedel använder du som en naturlig del i undervisningen med syfte att främja lärande och kreativitet.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare textilslöjd till Kattarps skola i Helsingborg stad

Helsingborgs Stad