skoljobb.se

Lärare tidigare år

Ansök nu

Lärare tidigare år

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje.

Vi behöver stärka upp lärarlaget med ytterligare en lärare på lågstadiet. Du kommer att primärt att arbeta som klasslärare i åk 1 men också gå in och ta lektioner i andra klasser för att stötta hela arbetslaget så att det skapas en balans i undervisningsansvar för hela kollegiet på den lilla byskolan på Södra Öland som är känd för sin sammanhållning och stöttande kollegor.
Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Fokusområden i vår organisation bland annat är språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt och det kollegiala lärandet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i årskurs 1-3 och har erfarenhet av läs- och skrivinlärning samt arbete med språkutveckling. Vi ser att du är trygg i din lärarroll och är socialt säker. Du är relationsskapande och har lätt för att inge förtroende. Du är en person som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är strukturerad i ditt arbete och är bra på att organisera. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Du har grundläggande IT-kompetens.
OBS! Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

100% Vill man arbeta deltid kan det diskuteras och ev. vara möjligt..

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare tidigare år

Mörbylånga kommun