skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Klastorpsskolan ingår i enheten Klastorp- och Essingeskolor. Klastorpsskolan är en F-3 skola och Essingeskolan är en F-6 skola. Skolorna har vardera ca 280 elever och 40 medarbetare. Klastorpsskolan är vackert belägen på Kungsholmen vid Mälaren intill lilla Essingen. Skolan är en omtyckt och trivsam liten skola med närhet till såväl parker, museer och idrottsplatser. Allt detta sammantaget bidrar till skolans goda miljö och trevliga atmosfär. Skolan har hög måluppfyllelse på kunskapsmål och vi arbetar aktivt med våra fokusområden kring digitalisering, ökad rörelse, samverkan skola och fritidshem och elevhälsa.


Arbetsuppgifter
Vi söker två nyfikna, engagerade och varma legitimerade F-3-lärare för två spännande tjänster som lärare i årskurs 1 på Klastorpsskolan. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i skolans utvecklingsarbete där vårt arbete utgår från att vi är en skola för alla och vårt arbete präglas av ett kollegialt samarbete där vi främjar lärandet för såväl elever som oss själva. Det kollegiala samarbetet kommer att fortsätta utvecklas hos oss under nästa läsår och vi kommer att fortsätta jobba aktivt med hur vi kan utvecklas som lärare gemensamt i kollegial samverkan. Vårt värdegrundsarbete är en av hörnstenarna i vår verksamhet och vi tycker att elevhälsoarbetet är en grundläggande förutsättning för elevernas lärande. I detta är du en viktig del och är med och verkar för att eleverna ska ha en trygg och trivsam lärmiljö. 

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare årskurs F-3. Du trivs med att arbeta i skolan och brinner för att få vara med och utveckla eleverna både kunskapsmässigt och i sociala sammanhang. Du håller dig uppdaterad om skolutveckling och arbetar även med din egen utveckling i pedagogiska och didaktiska frågor. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande, initiativrik, samarbetande och empatisk. Du ska också vara en god, tydlig och trygg ledare som har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi vill att du är väl insatt i läs-och skrivinlärning samt matematik mot yngre åldrar. Vi ser gärna att du har ett stort kunnande inom digitalisering och att du bidrar med idéer hur vi kan utveckla vår undervisning mot ökad rörelse både i och utanför klassrummet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2301

Kontakt    
Karin Ring, 0850808281
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare till åk 1 Klastorpsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb