skoljobb.se

logga

Lärare till åk 4 Kvisthamraskolan

Regioner
Utgår

2021-06-19

Ansök nu

Lärare till åk 4 Kvisthamraskolan

Vi söker en lärare till vår ena åk 4 till hösten. Du kommer att arbeta med härliga kollegor och elever. Att arbeta hos oss är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet från läraryrket och som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6. Du har förmågan att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Du tycker att glädje i lärandet är viktigt och varierar undervisningen för att alla ska ges möjligheter att lyckas. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

Arbetsbeskrivning
 Som lärare ansvarar du för och planerar undervisning på skolan. Du säkerställer så att alla elever genom ditt sätt att undervisa får förutsättningar att nå uppsatta mål. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer
 Lärarexamen och legitimation. Du är ambitiös och ansvarstagande, nytänkande och kreativ, samt engagerad och engagerande med stor flexibilitet. Vi vill att du som person är kreativ, har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Du ser IKT som en naturlig del av undervisningen och vill vara med och utveckla det på skolan. Erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen
 På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Kvisthamraskolan är beläget i ett villaområde i närheten av centrum och fina miljöer. Du har gångavstånd till det mesta i stan och förbindelserna till Stockholm är goda.

Publicerat:

2021-05-26

Sista ansökningsdag:

2021-06-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner
Rektor Kvisthamraskolan
Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0176 71225
Facklig representant Lärarförbundet
Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Dela detta jobb

logga
Lärare till åk 4 Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret