skoljobb.se

Lärare till åk 4 på Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Lärare till åk 4 på Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Lärare till åk 4, Tanumskolan

Tanumskolan är idag en skola med två enheter i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Skolan har ca 340 elever. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion. Tanumskolan kommer att bilda en gemensam skolenhet för åk 1-6 i delvis nya lokaler. Planerad inflyttning är hösten 2019.

 

Vi söker dig som
Har stort fokus på värdegrundsmålen och kunskapsmålen, där eleven sätts i centrum. Du fokuserar på att göra lärmiljön tillgänglig för alla elever och har förmåga att utgå från varje elevs behov och förutsättningar i planering och genomförande av gruppens gemensamma lärande. I det arbetet är du intresserad av och van att använda olika verktyg och former. Vi söker dig som är en trygg ledare i klassrummet och en kreativ lagspelare, som har förmågan att utveckla förtroendefulla relationer och som ser styrkan i att arbeta tillsammans, att dela och lära med och av varandra för att utveckla verksamheten 

Kvalifikationer
Vi söker legitimerade lärare med bred behörighet för åk 1-6. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet och omfattning: 
Omfattning 100%, tillsvidare. 

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor Ulla Elowson, 0525-183 91
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast den 24 april 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

Lärare till åk 4 på Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun