skoljobb.se

Lärare till åk 4–6 på Brunnsängskolan

Ansök nu

Lärare till åk 4–6 på Brunnsängskolan

En dag på jobbet
Brunnsängskolan är en treparallellig F–9-skola med fantastiska, vetgiriga och ambitiösa elever. Du kommer att undervisa på mellanstadiet i samtliga tre årskurser, i ett spår, i NO, teknik, SO eller engelska. Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta tillsammans med andra undervisade lärare, både i ämneslag och i spåret, i syfte att stärka undervisningen. Kollegialt lärande är ett pågående arbete i vår verksamhet och bidrar till utveckling för såväl dig, dina kollegor och dina elever.

Du som lärare på Brunnsängskolan bedriver en språkutvecklande undervisning på ett inspirerande, inkluderande och utmanande sätt och du sätter elevernas utveckling och lärande i fokus. I tjänsten ingår även handledning av elever, föräldrasamverkan samt att utveckla och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Du har fokus på kvaliteten i undervisningen genom återkommande reflektion och analys av pedagogiskt ledarskap samt mål- och resultatstyrning.

Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns

Vem är du? 
Brunnsängskolan söker dig som är erfaren, utbildad och legitimerad lärare med lärarlegitimation. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Du har gott ledarskap i klassrummet och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov. God samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt är egenskaper vi gärna ser hos dig som söker. 

Krav:
- Utbildning som Grundskollärare mot åk 4–6 med legitimation i SO, NO, En och/eller Tk.
- Erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera undervisning
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar. 

Meriterande:
Vi ser gärna att du även har en handledarutbildning då vi tar emot lärarstudenter.

Personliga egenskaper:
Brunnsängskolan lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en person som i lika hög grad inspirerar som blir inspirerad av andra, att du är engagerad i det du gör. Du tänker flexibelt och har initiativförmåga. Du vågar pröva nya, okonventionella arbetsmetoder, du tänker nytt och kan omsätta dina idéer i praktiken. Du, liksom vi, sätter eleverna i fokus. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och är öppen för flexibla lösningar.  

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen, varför vi välkomnar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder. 

Vi erbjuder dig 
För att du ska få rätt förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb erbjuder vi bland annat:  
- Heltidstjänst
- Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder  
- Pedagogisk lunch till en låg kostnad
- Friskvårdsbidrag, (3000 kr/år) 

Välkommen till oss!  
Brunnsängskolan är en F–9-skola med ca 800 elever och ca 100 anställda. Vår verksamhetsidé är ”Skolan där du blir sedd” genomsyrar hela verksamheten. Brunnsängskolan har en öppen planlösning och ger möjlighet till många möten under dagen.

Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.  

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Lärare till åk 4–6 på Brunnsängskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret