skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Verksamhetsidén för Tallkronanskolan lyder;
”Tallkronanskolan är en attraktiv skola för en hållbar utveckling.
En mötesplats där lärande, framtidstro och drömmar spirar.”

Tallkronanskolan öppnades i augusti 2017 och startade då upp med elever i förskoleklass – årskurs fyra. Till hösten 2019 är skolan en förskoleklass – årskurs 6 skola. Vi behöver anställa en lärare till åk 5 som vill vara med och arbeta i en ny skola i Luleå.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har tvålärarsystem i alla årskurser.

Du kommer att undervisa eleverna i svenska, engelska och SO.

Du kommer att arbeta i arbetslag där den kollegiala samverkan är stor och tillsammans kommer ni att planera och följa upp verksamheten både på grupp- och individnivå samt ha mentorsansvar med utvecklingssamtal och kontakt med vårdnadshavare.

Du ska ha stor förmåga att se alla elever och ta hänsyn till varje elevs individuella förutsättning. Du ska tillföra energi och lust i arbetet och ha en vilja att se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Lärare - Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska, engelska och SO i åk 4 6.

Om du har ovanstående kompetens men saknar lärarlegitimation är du ändå välkommen med din ansökan då det i vissa fall finns möjlighet till tidsbegränsad anställning enligt skollagen.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare till åk 5 - Tallkronanskolan

Ansök nu

Dela detta jobb