skoljobb.se

Lärare till år 4 Nälstaskolan

Ansök nu

Lärare till år 4 Nälstaskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nälstakolan är en F-6 skola med 625 vetgiriga elever och med 95 engagerade medarbetare. Nälstaskolan är organiserad i 4-parallelligt F-3 samt 3 parallelligt år 4-6 fördelat på 24 klasser, 7 fritidshem och mellanstadieklubb. Från läsåret 2018/2019 får Nälstaskolan 4 klasser i års 4. Skolan ligger i Nälsta på gångavstånd från Vällingby centrum och har nära till skog, mark och bad. Vi har en verksamhet vi är stolta över både inom skola och skolbarnomsorg. Skolans Elevhälsoteam består av skolledning, 2 speciallärare, skolsköterska samt skolpsykolog. Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla undervisning och verksamhet i enlighet med forskning och beprövad erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Välkommen att söka tjänst som lärare till års 4 på Nälstaskolan. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på mellanstadiet.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-20
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Vällingby
Referensnummer    2018/5143

Kontakt    
Anders Regner, 0761205705

Sista ansökningsdag    2018-08-21
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare till år 4 Nälstaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen