skoljobb.se

Lärare till årskurs 4

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola! Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har årskurserna F-6. Då vår ordinarie skola ska byggas ut till en F-9 skola så delar vi för närvarande lokaler med Solbergaskolan. Vår nya skola står klar för inflytt januari 2020. På Kämpetorpsskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra härliga elever ska få det absolut bästa, både i skola, fritidshem och Klubbverksamhet. Läs mer på www.kampetorpsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Tänka att få vara en del att ta emot en ny fantastisk åk 4 till hösten! Läste du detta och kände förväntan, glädje och nyfikenhet? Då är Du den vi söker! Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag där både lärare och fritidsresurser i åk 4-6 bidrar med kompetens och helhetsbild kring eleverna. Lärarna i arbetslaget arbetar tätt och i varandras klasser utifrån ämneskompetenser och behörigheter. I arbetslaget träffas ni regelbundet i olika träffar och nätverk. I arbetslaget finns två erfarna arbetslagsledare som hjälper till och leder arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad lärare, behörig i ämnena Matematik, Svenska, SO-ämnen, årskurs 4-6. 

Vi vill att: Du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för lärandet. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och bidrar till deras lärande under såväl fritids- som skoltid. Du har förmågan att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Älvsjö
Referensnummer    2018/4669

Kontakt    
Birthe Ahl-Källqvist, 0850821772

Sista ansökningsdag    2018-08-18
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare till årskurs 4

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen