skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Bandhagens skola växer. Vi har idag cirka 460 elever i åk F-6. Skolan växer och snart är vi treparallelliga från förskoleklass till åk 6. Skolan ligger i ett naturskönt område. I skolan finns grundsärskola, förberedelseklass, fritidshem för år F-3 och öppen eftermiddagsverksamhet för årskurs 4-6. Skolan har tillgång till bra ytor för elevaktiviteter och har kök i egen regi. Ett framgångsrikt elevhälsoarbete är utmärkande för skolan och vi håller på att NPF-säkra vår verksamhet. Vi arbetar ständigt med samverkan mellan förskola – skola - fritids.

Arbetsbeskrivning

Kvalifikationer

Bedriva undervisning enligt läroplan och skollag. För- och efterarbete för att förse eleverna med nödvändiga färdigheter och kunskaper. Hålla föräldramöten och individuella utvecklingssamtal med elever och deras vårdnadshavare. Ansvara för att alla elever erhåller en individuell utvecklingsplan.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bandhagen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7629
Kontakt
  • Ylva Wikman, 0761290244
Publicerat 2018-11-30
Sista ansökningsdag 2018-12-14
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Dela detta jobb