skoljobb.se

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet

Ansök nu

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet

Utbildningsförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Vipan är en av Lunds fem gymnasieskolor. Klicka på länken för att se skolans verksamhet.

https://www.lund.se/vipan/

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla och driva Barn- och fritidsprogrammet på Vipan? Vi söker en kollega som från hösten är en del av arbetslag och ämneslag med fokus på elevernas utveckling.

Barn- och Fritidsprogrammet på gymnasieskolan Vipan har två inriktningar: pedagogiskt arbete och socialt arbete. Som lärare på Barn- och Fritidsprogrammet jobbar du i ett arbetslag kring eleverna på programmet. Du ansvarar för undervisningen i klassrummet och även för att planera och följa upp elevers arbetsplatsförlagda lärande, APL, och utvecklar kontakter med branschen. Mentorskapet är viktigt för våra elever och som mentor stödjer du eleverna i att ta eget ansvar för sitt lärande.

På Gymnasieskolan Vipan arbetar vi med att stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära och att eleverna utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa främst ämnen inom inriktningen socialt arbete. Du har god kunskap om styrdokumenten och en väl utvecklad samarbetsförmåga och förmåga att bygga relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Lösningsfokus och tydlig struktur är värdefullt för att arbetet med eleverna ska vara framgångsrikt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som stöd kommer du ha ett entusiastiskt arbetslag, ett engagerat elevhälsoteam och fantastiska elever.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande, varierande och spännande arbete i en dynamisk miljö.

Sökande kallas löpande för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!


 

 


 

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-07-29

Referensnummer

2020/594

Kontaktperson(er)

 

Kia Olsson, 046 359 79 91

Facklig(a) företrädare

Anna Gudelj , 046 359 80 54

Dela detta jobb

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen