skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Vuxenutbildningen i Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens behov av utbildning. 

Nynäshamns kompetenscentrum, NKC, söker nu en lärare till vår Barn och fritidsutbildning.
Attraheras du av att arbeta i samverkan, med arbetslivet, förstår du betydelsen av mångfald och inkludering, delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad, då ska just du söka detta uppdrag. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för andras lärande och växande och har ett formativt förhållningssätt för att stödja och leda framtida barnskötare och elevassistenter under deras utbildning. Tjänsten innefattar undervisning i dagkurser och på distans. Ansvar för kvällslektioner/träffar kan förekomma. 
Du är självständig och flexibel och söker ett varierat jobb i en stimulerande miljö.

Som lärare på NKC är Du viktig eftersom du har en förmåga att inspirera och fånga elevernas intresse. I arbetet ingår att inom olika lärformer planera, undervisa och handleda eleverna. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är en del av uppdraget. Att växelverka din undervisning mellan fysisk klassrumsundervisning och digital lärmiljö är för dig en självklarhet. 
Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat arbete med undervisning främst inom Barn och fritidsutbildningen men också med övriga relevanta kurser. Du ges också möjlighet att ta dig an andra utvecklingsinriktade uppdrag som stärker NKC och eleverna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare på gymnasienivå med dokumenterad erfarenhet av undervisning i karaktärsämnen inom Barn- och fritidsprogrammet.

Meriterande kvalifikationer
Behörigheter i någon/några av följande ämnen:
• Svenska, SVA, Sas-grund, SFI
• Specialpedagogik 1 +2
• Samhällskunskap på gymnasienivå
• Naturkunskap
• Andra yrkesinriktade kurser på gymnasienivå

Du har insikter om förutsättningarna för vuxnas lärande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A866703

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

1-2 tjänster beroende på ämnesbehörigheter

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Anneli Sahlin

Rektor 08-520 680 59 Anneli.sahlin@nynashamn.se

Fackliga företrädare

Berit Stenman

Lärare 08-520 680 80 

Catharina Westin

Lärare, Lärarnas riksförbund 08-520 680 39 catharina.westin@nynashamn.se

Lärare till Barn och fritidsutbildningen, vuxenutbildningen i Nynäshamn.

Regioner
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Dela detta jobb