skoljobb.se

Lärare till Björketorpskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Lärare till Björketorpskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

På Björketorpskolan får Du arbeta med härliga barn, utvecklingsfokuserade samarbetare, möta konstruktiva och engagerade föräldrar samt en ledning som tror på din förmåga. Går du igång på hinder och ser en lösning bakom varje utmaning kan detta vara jobbet för dig. Har du dessutom förmågan att göra det med ett leende på läpparna och glimten i ögat, är du den vi söker.

Björketorpskolan är en F-6 skola beläget i Björketorp, ett mysigt samhälle i Marks kommun. Värdegrundsarbetet genomsyrar vår dagliga verksamhet och vi arbetar aktivt med livskunskap på många olika sätt. På Björketorpskolan är vi vuxna tydliga förebilder och skapar tillsammans med eleverna en stimulerande inlärningsmiljö både inne och ute.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till åk 4, alt åk 5 i Björketorp.
Vi ser gärna att du har lärarlegitimation för åk 4-6. Kunskap inom NPF diagnos är ett plus.
Vi ser att du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra.
Du är väl förtrogen med aktuella styrdokument och har god förmåga att omsätta dem i praktiken.
Du har lätt för att samverka och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare till Björketorpskolan

Marks kommun