skoljobb.se

Lärare till Brageskolan ma/no

Regioner
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Lärare till Brageskolan ma/no

Brageskolan är en kommunal resursskola med inriktning mot generell språkstörning och autism. Skolan är belägen i norra Sollentuna, i Rotebro. Skolan ligger nära pendeltåg och grönområden. Skolan har funnits i 20 år och verksamheten omfattar grundskola F-9, fritidshem samt språkförskola. Förskolan delar lokaler med en annan kommunal förskola. På skolan går det idag cirka 90  elever i årskurserna F-9.  

På skolan arbetar en personalgrupp som kännetecknas av engagerade och skickliga medarbetare som har stor påverkan på elevernas lärande och kvaliteten i undervisningen. Medarbetarna lär av varandra och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Skolan har höga förväntningar på både elever och medarbetare. Vi kan erbjuda ett utvecklande och utmanande arbete tillsammans med engagerade kollegor, elever och vårdnadshavare. Skolan har en hög vuxentäthet och en hög andel legitimerade lärare och utbildade medarbetare. Vi värdesätter stort samarbetet mellan olika yrkeskategorier. Psykolog, kurator, beteendevetare och 7 logopeder finns på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörig att undervisa  åk 4-9. Det är även meriterande av att tidigare ha undervisat i särskilda undervisningsgrupper och vi ser gärna att du har kunskaper om elever med NPF.

Stor vikt ligger även på mentorsuppdraget då det krävs en god förmåga att lyssna och ett gott samarbete med såväl elever som vårdnadshavare. Du ska se utmaningar som möjligheter snarare än problem och du har ett stort engagemang i eleverna. Du tror också på alla elevers rätt att utvecklas så långt det är möjligt. Vi tror att du har ett intresse i att skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare för att på bästa sätt kunna möta eleverna i de.

Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Vi erbjuder

Tjänsten omfattar heltid.

Fortbildning kring språkstörning och NPF och handledning.

Personalförmåner finns att läsa om på www.sollentunakommun.se

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringsperioden.

Vi välkomnar dig till en engagerad och mycket kompetent personalgrupp. Varmt välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

      11 aug

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Rotebro

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/181

Kontakt

  • Mia Bungsmuhr Cox, 073-9151320

Publicerat

     2021-05-14

Sista ansökningsdag

     2021-06-18

Dela detta jobb

Lärare till Brageskolan ma/no

Sollentuna kommun