skoljobb.se

Lärare till Bredängsskolans grundsärskola

Regioner
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Lärare till Bredängsskolans grundsärskola

Arbetsplatsbeskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 27 elever på grundsärskolan. Totalt har vi ca 530 elever med åtminstone 30 olika modersmål. Skolan ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur. Vår vision är att Alla ska lyckas! För att Alla ska lyckas satsar vi mycket på språkutvecklande arbetssätt och digitala verktyg i undervisningen. Vi vill att våra elever ska lyckas nå sina personliga mål med skolan. För att Alla ska lyckas följer alla lektioner samma struktur. Bredängsskolans ordnings- och trivselregler beskriver förväntningarna på hur vi ska vara mot varandra för att Alla ska lyckas. Dessa förväntningar handlar bl.a. om att vi ska bemöta varandra på ett positivt och respektfullt sätt. Läs mer om vår skola på www.bredangsskolan.se

Arbetsbeskrivning

Som klasslärare i grundsärskolan hos oss ansvarar du för att eleverna utmanas till optimalt lärande utifrån sina individuella förutsättningar. Du undervisar elever i behov av särskilt stöd, både individuellt och i grupp. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen i nära samarbete med elevassistenter. Du dokumenterar elevernas utveckling i form av t.ex. betyg, omdömen, pedagogisk kartläggning, åtgärdsprogram och individuella utvecklingsplaner.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar kring våra elever. I uppdraget behöver du även samarbeta med vårdnadshavare, habilitering och i vissa fall andra myndigheter. Vi söker nu dig, en legitimerad och erfaren speciallärare, som har ett genuint intresse för att arbeta i grundsärskolan! Tjänsten är en tillsvidaretjänst i grundsärskolan åk f-4 där eleverna läser utifrån ämnen och/eller ämnesområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och erfarenhet av att arbeta som lärare i grundsärskolan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser: Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. Du skapar en god miljö för lärande samt är en kvalificerad samtalspartner för elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt. Då en del elever är utåtagerande är det viktigt att du har ett lågaffektivt bemötande och kan hantera mer pressade situationer.

Som speciallärare i grundsärskolan ser vi gärna att du är initiativtagande och stabil, har god samarbetsförmåga, är tydlig och strukturerad samt kvalitetsmedveten.

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare till Bredängsskolans grundsärskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen