skoljobb.se

Lärare till Bromma gymnasium - Nationell idrottsutbildning - Fotboll

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

Lärare till Bromma gymnasium - Nationell idrottsutbildning - Fotboll

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Bakgrund och arbetsplatsbeskrivning

Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal. Skolan har en kultur som präglas av öppenhet, vänlighet och glädje. Verksamheten har sin grund i goda relationer, där alla blir sedda. Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en legitimerad lärare till vår nationella idrottsutbildning inom fotboll. Bromma gymnasium har sedan flera år tillbaka ett mycket gott samarbete med Brommapojkarna och tillsammans har vi fostrat många framstående idrottsmän och kvinnor.

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår nationella idrottsutbildning tillsammans med andra lärare, Brommapojkarna och skolledning. I rollen ingår ett löpande utvecklingsarbete och framtagande av arbetsrutiner som främjar en utveckling av själva utbildningen. Du ska vara van att kontinuerligt bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete för att säkerställa att utbildningen följer de riktlinjer och krav som ställs. Arbetet bedrivs i nära samarbete med biträdande rektor, föreningsrepresentanter och lärare för NIU-basket. 

Vi vill att du har stor erfarenhet av att träna ungdomar specifikt i fotboll. Du har ett stort engagemang och en passion för att träna ungdomar på elitnivå och vill bidra till att ge dem förutsättningar för en långsiktig satsning inom elitidrott. 

Du kommer även att ha övergripande ansvar för ansökningar, kriterier och urval till vår utbildning och bör därmed ha en god samarbetsförmåga och dialog med både elever och vårdnadshavare. 

Tjänsten som lärare i fotboll är på 50% och innefattar undervisning samt mentorskap.

Annan nödvändig utbildning/erfarenhet

Du har tränarutbildning eller annan liknande utbildning. 

Du har erfarenhet av spel på elitnivå.

Du har ett stort nationellt kontaktnät inom fotboll. 

Meriterande utbildningar

Tränarutbildning inom UEFA Elite Youth enligt SvFF tränarutbildning.

Dela detta jobb

Lärare till Bromma gymnasium - Nationell idrottsutbildning - Fotboll

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen