skoljobb.se

logo

Lärare till Ekonomiprogrammet

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lärare till Ekonomiprogrammet

Om arbetsplatsen

Fenix gymnasium ligger i Vaggeryds kommun. Skolan har ca 330 elever och erbjuder totalt tio nationella program, fyra högskoleförberedande program, sex yrkesprogram samt Introduktionsprogrammet. På skolan finns också vuxenutbildningen och samarbetet mellan skolformerna är nära. Gymnasieskolan har tre ben som karaktäriserar skolan, internationalisering, entreprenörskap samt kontakt med näringslivet. På Fenix erbjuder vi ekonomiprogrammets båda inriktningar. I Vaggeryds kommun arbetar all personal med ÄDK, ämnesdidaktiskt kollegium, där vi alla arbetar med att tillsammans ständigt utveckla vår undervisning och där får lärarna chansen med andra lärare diskutera undervisning, testa, utvärdera och testa igen för att ständigt utveckla elevernas lärande. Vaggeryds kommun är en tillväxtkommun. Etableringar av företag i regionen gör att befolkningen ökar och därmed även antalet elever inom utbildningsförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra lärare i ett elevnära arbetssätt. Som ekonomilärare undervisar du kurser som ingår i ekonomiprogrammet. På skolan finns ytterligare en ekonomilärare som du kommer att ha ett nära samarbete med. På skolan finns flera team och du blir en del i det team som ansvarar för eleverna som går SA och EK. Mentorskap ingår i tjänsten och du förväntas delta i teamets konferenser och systematiska utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • Tycker mycket om dina ämnen och kan göra dem intressanta och levande • Varierar din undervisning och involverar eleverna • Bygger relationer och har ett intresse för elevernas utveckling • Har lärarlegitimation i ekonomi och gärna ett annat ämne. Det är meriterande om du kan undervisa i entreprenörskap. Även andra kurser kan bli aktuella. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och att du är van att arbeta med olika typer program, exempelvis Office-paketet. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad för våra elever.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-10

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Läs mer:

 Fenix kultur- och kunskapscentrum

Dela detta jobb

logo
Lärare till Ekonomiprogrammet

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen