skoljobb.se

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentret finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten och allaktivitetshus samlat.

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsnämnden. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning, Lärvux samt utbildning i svenska för invandrare. Vuxenutbildningen levererar även kurser i yrkesämnen till Osbecksgymnasiet.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i kurser på El- och energiprogrammet i åk 1 - 3 på gymnasiet samt på vuxenutbildningen och ansvarar för planering av undervisningen inklusive APL -uppföljning. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med övrig personal bidrar till att fortsätta utveckla vårt elprogram och öka elevernas möjligheter för snabbare väg till yrkeslivet. Mentorskap ingår.
Undervisningen bedrivs på Campus Laholm, i nyrenoverade, moderna lokaler med modern teknik och utrustning.

Kvalifikationer
Du har en lärarexamen med behörighet att undervisa inom El - och energiprogrammet (behörighet AL) inriktning elteknik, med bakgrund inom automation. Utifrån arbetsgivarens bedömning kan även annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom el-området bli aktuellt. Utöver detta, ser vi gärna att du har behörighet samt dokumenterad erfarenhet av larm och säkerhet, datorteknik, fastighetsautomatik samt mekatronik.
Erfarenhet som arbetsledare eller annat ledarskap är meriterande, så även utbildning inom elsäkert arbete samt kontroll inför idriftagning.

Du är lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med att utveckla vår framtida organisation. Du skall bidra till El- och energiprogrammets utveckling och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du ska vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Ulf Bergström, Rektor, 070 - 244 89 22
Annika Larelius, Biträdande Rektor, 070 - 339 52 43

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-11-23
Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, sök gärna snarast!

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare till El- och energiprogrammet, Osbecksgymnasiet, Campus Laholm

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Dela detta jobb